De tijd rond Kerstmis is een tijd van liefde en warmte, van samenzijn. Anders dan andere jaren zullen we tijdens de kerstdagen weinig familie, vrienden en kennissen kunnen ontmoeten om samen Kerst te vieren.

Ook in De Schalm en De Schakel ontkomen we niet aan de maatregelen die nodig zijn om ons te beschermen tegen de ziekte die ons momenteel allemaal in de greep houdt. Aan het traditionele kerstdiner waar we ieder jaar weer naar uitkeken en konden genieten van elkaars gezelschap, moesten we dit jaar een andere invulling geven.

Voor de bewoners werd op 16 december een kerstmaaltijd bereid door de kok van Terweel met zijn team en dit werd door de medewerkers rondgebracht bij de bewoners op het appartement. Het was een bijzonder geslaagd alternatief voor ons jaarlijks kerstdiner. Inmiddels mochten we al vele positieve reacties van bewoners ontvangen.

Het doet ons enorm plezier dat we zo toch een steentje hebben kunnen bijdragen aan het kerstgevoel van ieder. Misschien hebben we voor even het moeilijke bestaan van de meesten onder ons een beetje kunnen verzachten.

Een warme Kerst toegewenst aan alle bewoners en hun familie en vrienden en een voorspoedig 2021!